Közlekedési javaslatok a Mátyás-templomba érkezők számára

1. Nyugati pályaudvartól 4-6 villamossal a Széll Kálmán térig (14 perc). A tér oldalában van a Várfok utca. Itt van a 16, 16A, 116 autóbuszok végállomása. 4. megálló a Mátyás templom. 3-4 percenként jön valamelyik. Az autóbuszok menetrendje mellékelve.

2. Keleti pályaudvartól, Stadionok buszpályaudvartól M2 metróval a Széll Kálmán térig (12 perc). A tér oldalában van a Várfok utca. Itt van a 16, 16A, 116 autóbuszok végállomása. 4. megálló a Mátyás templom. 3-4 percenként jön valamelyik. Az autóbuszok menetrendje mellékelve.

3. Népligeti buszpályaudvartól M3 metróval a Deák térig (11 perc), átszállás M2 metróra Széll Kálmán térig (9 perc). A tér oldalában van a Várfok utca. Itt van a 16, 16A, 116 autóbuszok végállomása. 4. megálló a Mátyás templom. 3-4 percenként jön valamelyik. Az autóbuszok menetrendje mellékelve.

4. Különjáratú autóbuszokkal érkezők csak a Hunyadi János úton át közelíthetik meg a Dísz teret (térkép mellékelve). A behajtáskor az automatából jegyet kell húzni, amit a kihajtáskor kell leadni. 10 percnél rövidebb tartózkodás INGYENES. A Dísztéren gyorsan el kell hagyni a buszt. A sétaút 300 méter (térkép mellékelve). Aki ezt az utat sem tudja megtenni, szálljon fel a 16 buszra a Széll Kálmán tér felé (1 megálló. A busznak a várat elhagyni a Palota utcán át lehet. A kapunál kell fizetni. Itt vannak mellékhelyiségek is. A délutáni indulás a Dísz térről vagy innen is lehetséges. Megállás csak a felszállás idejére. Telefonos egyeztetés! Lefelé az úton vannak kijelölt parkolóhelyek a buszok számára.

 

Autóbuszok menetrendje:

16-os busz 1

16-os busz 2

16A busz menetrend 1

16A busz menetrend 2

 

Buszbehajtás:

buszbehajtas

 

Sétaút:

sétaút